Uutiset

VALTA WORKS OY panostaa isojen kappaleiden koneistukseen:
Lue artikkeli Eurometalli 3/2017 lehdestä
Ohessa linkki lehteen:
Eurometalli 3/2017:
https://issuu.com/eurometalli/docs/em3_2017/30


 

 • 11.03.2017
  Valta Works Oy panostaa isojen kappaleiden koneistukseen

  Valta-works Oy on Porilainen keskiraskaaseen ja raskaaseen koneistukseen keskittynyt konepaja. Konepajan historia alkaa jo 1940-luvulta, jolloin toiminta alkoi Oy Suojarakenne Ab nimen alla. Tämän jälkeen omistajina ovat olleet muun muassa Rauma Repola, Metso ja Hollming oy. Vuonna 2014 konepajan nimeksi muuttui Valta-Works oy, ja uudeksi omistajaksi tuli Juhani Valtanen.

  Työskentelin aikaisemmin Hollming Worksissa, mutta 2014 Hollming Oy luopui Porin tehtaasta, ja sain tilaisuuden ostaa valmiin konepajan itselleni, kertoo toimitusjohtaja Juhani Valtanen. Tilaisuuteen oli helppo tarttua, koska olin työskennellyt yrityksessä jo Hollmingin omistuksen aikana.

  Tällä hetkellä Valta-Works työllistää noin kaksikymmentä metalliteollisuuden ammattilaista, mutta kehitämme toimintaamme sillä ajatuksella, että tulevaisuudessa meitä olisi vielä isompi joukko koneistuksen ammattilaisia mukana palvelemassa suomalaista metalliteollisuutta.

  Konekantaamme olemme päivittäneet koko ajan, ja viimeisin isompi investointi oli käytetyn Juaristi MP7 RAM avarruskoneen osto Rolls-Roycelta vuonna 2016. Rolls-Royce oli päättänyt lopettaa koneistuksen Raumalla, ja kuulin että he ovat luopumassa näistä muutaman vuoden vanhoista avarruskoneistaan. Olimme etsineetkin jo jonkin aikaa vähän käytettyä isompaa avarruskonetta tuotantoomme, kertoo Valtanen.

  Lue koko artikkeli

  Eurometalli 3/2017:

  https://issuu.com/eurometalli/docs/em3_2017/30

  Lue lisää
 • 05.08.2016
  Järeä avarraskone alihankitatöihin syksyllä 2016


  JUARIST MP7 käyttöön elokuussa 2016

  Avarruskone monipuolistaa laajaa konekantaa entisestään.

  Pian uutisia lisää merkittävästä investoinnista.
   

  Lue lisää
 • 26.11.2014
  Laatujärjestelmämme on sertifioitu

  Laatujärjestelmämme on sertifioitu 26.11.2014 SFS-EN-ISO 9001:2008 standardin mukaan.

  Toimintamme perustuu vahvaan osaamiseen ja tavoitteena päästä pitkäjänteisiin kumppanuussuhteisiin. ISO9001-sertifiointi takaavat toimintamme korkean laadun ja toimitusvarmuuden. Toimimme lakien, sopimusten ja meille asetettujen lupien ja velvoitteiden mukaisesti. Siisteys ja järjestys luovat perustan laadukkaalle ja turvalliselle toiminnalle.

  Lue lisää

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa

Alihankintakonepajaa vailla?

Jos kaipaat erilaisissa metallitöissä kokeneen osaajan apua, lähetä meille viesti alla olevalla lomakkeella. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Valta Works Oy
Puunaulankatu 3
28100 PORI

Y-tunnus: 2613765-4
Puh: 040 523 8506

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Valta Works Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

 • Nimi
 • Sähköpostiosoite
 • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
 • Organisaatio ja asema
 • Organisaation osoitetiedot
 • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.